Vad är LPG?

LPG Endermologie är en behandling med multifunktionella funktioner som passar allt och alla.Det är en djup mekanisk bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen samt lymfcirkulationen.
Bindvävsmassage passar utmärkt för dem som har fått idrottskada vid långvarig fysisk ansträngning samt cirkulationsrubbningar som skapar förändringar i bindväven, därför är denna behandling en beprövad metod som påverkar både nervsystemet och blodcirkulationen på ett effektivt och kraftfullt sätt. Med denna Lipo massage metod frigörs slaggprodukter och bindväven mjukas upp, därför ses LPG som en naturlig behandling, utan smärta eller/och kirurgiska ingrepp.Lymfcirkulationen:
LPG endermologie sätter även igång lymfcirkulationen vilket gör att all onödig vätska, toxiner och slaggprodukter lättare förs ut ur kroppen. Detta leder till att svullnader i kroppen minskar och får en ny energi. Behandlingen fungerar även förebyggande för celluliter eftersom LPG Endermologie reducerar lokala fettdepåer och stramar åt huden. Behandlingen stimulerar även kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt.


LPG Endermologie behandlingen kan användas på många användningsområden:


⁃ Reducerar celluliter
⁃ Reducera svullnader

⁃ Reducera fett
⁃ Lindrar muskel-ledvärk

⁃ Komplement till kosmetiska operationer/plastikkirurgi

⁃ Ökar hudens elasticitet och spänst
⁃ Påskyndar träningsresultat
⁃ Återhämtning efter fysisk aktivitet

⁃ Slankare och fastare figur
⁃ Formar kropens konturlinje

⁃ Bygger på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränge

⁃ Avkoppling

⁃ Effektiv mot träningsvärk

LPG och celluliter:


Vad är celluliter?
Celluliter eller apelsinhud som vissa även kallar det för är förtätningar i fettvävnader, som framträder under huden. Med andra ord, kan man föreställa sig att det är ett tillstånd när underhudsfettet klumpar ihop sig under huden.

Celluliter kan förekomma i samband med dålig blodcirkulation och drabbar vanligtvis kvinnor efter puberteten. Celluliter för somliga kan endast vara synbara när man spänner musklerna eller när huden trycks samman, medan för andra kan celluliter vara synbara vid avslappnad tillstånd. Detta är väldigt individuellt och därför rekommenderas det att innan behandlingen komma på en konsultation.

Den nya LPG Cellu M6 Allians fokuserar främst på mekanisk djup bindvävsmassage som gör varje behandling mer effektiv tack vare det multifunktionella munstycket som har motoriserade rullar och vaccumsug. Tack vare denna innovation, bidrar Lipomassagen till att upprätthålla och aktivera kroppens/hudens egna naturliga funktioner.
På så sätt kan celluliter reduceras effektivt i samband med att cirkulationen ökar och blod-och lymfkärl öppnas upp i hud och underhudsfettet som leder till att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. I samband med detta får kroppen en ny energi och svullnaderna minskar.
LPG - Sport:
LPG Endermologie är en mekanisk cell stimulering där man stimulerar kroppens fett och muskel celler. Med denna teknik påskyndar man kroppens egna processer, därmed hjälper man kroppen att återfå sin naturliga skönhet.

LPG fungerar även alldeles utmärkt för personer som har en aktiv livstil. Behandlingen ger en effektiv uppvärmning och återhämtar kroppen.
LPG innan - hjälper kroppen att prestera inför kommande fysisk aktivitet.
LPG efter- hjälper kroppen att återhämtas efter fysisk aktivitet, samt fungerar som en efter förbränning av den fysiska aktiviteten.

Lider man utav idrottsskador som muskelbristningar, kramper, överansträngning och/eller ligament ökar LPG behandlingen dränering och blodcirkulationen som leder till en undelättad återhämtning, ökad flexibilitet, styrka samt en bättre kroppshållning. Den hjälper även till att minska svullnader och förbättrar syreupptagningsförmågan i musklerna. Därför kan den rekommenderas efter aktivitet som tränings, idrottspass mm.


LPG och skönhet:
Lipomassage används inte bara för celluliter, det kan även användas till andra problemområden som fettreducering. För dom som har ojämnheter i huden men inte anser att ett kirurgiskt ingrepp är ett allternativ.
LPG Lipomassage är även ett bra alternativ i samband med fettsugning liksom innan eller efter ett kirurgiskt ingrepp. LPG innan ett kirurgiskt ingrepp förbättrar cirkulationen i fettdepåerna samt dränerar ut vätska och minskar svullnad och smärta efter ett kirurgiskt ingrepp. Efter ett kirurgiskt ingrepp kan även ojämnheter i huden förekomma och med hjälp av dessa LPG behandlingar kan ojämnheterna minskas.

Vid Lipomassage lägger man fokus på fettrester där man likviderar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Därför anser man att denna LPG behandlingen är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. På så sätt upprätthåller och aktiverar kroppens och hudens egna naturliga funktioner. Den stimulerar även och skulpterar om kroppen på ett sådant sätt som ger synliga resultat. Däremot får man ha i åtanken att antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder och kostvanor. Håller man en nyttig kost samt har en regelbunden aktiv livstil bidrar det till att resultatet bibehålls.

© Copyright. All Rights Reserved.

Pinkis Beauty Garden


I samma lokaler som Skrotnissarnas Gym i Trosa.

Bråtgatan 8, 61934 Trosa

Tel: 08-56 27 67 67

Email: Tanja@pinkisbeautygarden.se